Arcplasztika után jöhet az orrplasztika?

A fiatal vonások megőrzése iránti vágy mindig is a nők álmai között szerepeltek. Az évek múlása rányomja bélyegét az arcvonásokra, a bőr kezd kevesebb kollagént termelni, és ráncok jelennek meg. Az arcfiatalító kezelések segítségével azonban még hosszú évekig megőrizhető a fiatalos arcberendezés és a ráncoknak is búcsút mondhatunk. Napjainkban minden korábbinál szélesebb választékkal találkozhatunk a plasztikai sebészetek kínálatában, és a hyaluronsavas ráncfeltöltés mellett éppen olyan sokan teszik le a voksot, mint például a dermaroller kínálta lehetőségek, vagy a lézeres mélyhámlasztás mellett. A Drakula terápiának köszönhetően szintén visszanyerhetőek a fiatalos vonások. Arcplasztika után számos kezelés közül választhatunk, melyek segítenek a hamvas, üde bőr megteremtésében.

A plasztikai beavatkozások ára az érintett terület nagyságától függ

Legyen szó bármilyen arcfiatalító kezelésről, az árak rendszerint attól függően alakulnak, hogy mekkora területet arcplasztika utánérint a beavatkozás. Igaz ez a botox kezelésre éppen úgy, mint a test egyéb részein elvégzett fiatalító eljárásokra. Nem ritka, hogy a várandósságot és a szülést követően a hasi területeken megereszkedik a bőr, esetleg striák is megjelennek azon. Ilyenkor a hasplasztika és terület korrekciója nagy segítséget jelenthet a mindennapi magabiztosság visszaszerzésében. Ha mindössze a szemek környéki szarkalábakat szeretnénk eltüntetni, akkor mindössze 40 ezer forint körüli összegre számíthatunk, de ha ennél nagyobb területet, például a homlokot szeretnénk teljesen ráncmentesnek tudni, úgy akár 100 ezer forintot is elkérhetnek a választott klinikán. Érdemes tudni, hogy vannak olyan klinikák, ahol a konzultáció ingyenes, és ellenérték nélkül informálódhatsz arról, hogy milyen minőségű szolgáltatást kapsz, valamint mire számíthatsz például arcplasztika után. A kontrollvizsgálatok alapvető jelentőséggel bírnak, és a regeneráció akár több hónapig is eltarthat, mely során fontos, hogy bármikor fordulhass a választott szakemberhez.

Arcplasztika után orrplasztika műtét? Fókuszban a tökéletes vonalak

Az egyik legjobb budapesti plasztikai sebészeten lehetőséged nyílik az orrsövény ferdüléseinek korrigálására, ami egészségügyi szempontból korántsem elhanyagolható. Amennyiben elégedetlen vagy orrod formájával, méretével, úgy rutin beavatkozás keretein belül történik az orrplasztikai beavatkozás, melynek köszönhetően magabiztosabb megjelenésnek örvendhetsz majd.

Kiknek javasolt az orrplasztika?

arcplasztika utánAz orrsövényferdülés viszonylag sokakat érint, míg azonban egy kisebb fokú elváltozás nem jelent problémát a mindennapokban, addig a nagy fokú ferdülés horkoláshoz vagy akár visszatérő gyulladásokhoz is vezethet. Ilyenkor az orrplasztikai műtét bizonyul a legjobb választásnak, mely egyébként akkor is ajánlott, ha szeretnéd arcod harmóniáját megteremteni, és megszabadulnál a túl méretes, vagy széles orrformától. Jó hír, hogy a korszerű műtéti eljárásnak köszönhetően minden metszés rejtve marad, tehát a külső szemlélő számára semmilyen nyoma nem marad annak, hogy plasztikai sebész formálta a tökéletes vonalakat.

Milyen eredménye lehet?

Az orrplasztikai eljárásnak hála a ferde, deformált, túlságosan nagy, széles orr korrigálható, és harmóniába hozható az arc adottságaival. Amennyiben az orrsövény ferdülése okoz problémát, úgy ezeknek végleg búcsút lehet mondani, és megszüntethetőek a problémával járó egészségügyi kockázatok.

Melyek az orrplasztikai műtét előnyei és hátrányai?

Bár az orrplasztikai műtét kétségkívül pozitívumokat kínál az érintettek számára, de mindenképpen szót érdemelnek azok a hátulütők is, melyekkel ideig-óráig számolni kell az orrplasztika után. Bár komplikáció csak ritkán jelentkezik, de szövődményként gyulladás, utóvérzés megjelenhet, ezeknek kockázatáról azonban feltétlenül tájékoztat előre a szakember. A tapasztalatok szerint több ezren választják az eljárást, és tulajdonképpen probléma nélkül zajlik a felépülés.

Mi történik az orrplasztikai műtét során?

A beavatkozás altatásban történik, és semmilyen külső metszésre nem kerül sor. Ha mégis nyitott műtéti technikára orrplasztikai műtétkerül sor, azt általában az indokolja, hogy már többször megműtötték a páciens orrát. Maga a beavatkozás nem tart tovább egy-két óránál, majd egy gipszsín kerül a területre, az orrnyílásban pedig tampon gondoskodik arról, hogy a vér és a nedvesség elvezetésre kerüljön. Amennyiben a csontos vázat nem érintette a beavatkozás, akkor könnyen lehet, hogy gipszre nem is lesz szükség. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy körülbelül két hétre mindenképpen szükség lesz a gyógyuláshoz.