A fogyás utáni plasztika visszaadhatja a magabiztosságot

hasplasztika

A súlyfelesleg nem csak esztétikai, hanem egészségügyi problémákat is okoz. A súlycsökkentést követően azonban megereszkedhet a hasfal bőre, valamint a striák hátulütőivel is szembesülhetsz. Ilyenkor remek választásnak bizonyul a fogyás utáni plasztika, melynek köszönhetően a hasi terület komplexen helyrehozható. A feszes has megvalósítása tehát többé nem egy elérhetetlen álom, hanem olyan megvalósítható cél, melyről a jelentős fogyást maguk mögött tudóknak sem kell lemondaniuk.

Mit jelent az ultracontour kezelés?

fogyás után

Az ultracontour kezelés minden korábbinál népszerűbb, ezzel ugyanis a hasi területen felhalmozódott zsírrétegtől sikerülhet megszabadulni. S hogy miként működik a módszer? Az ultrahang által kiváltott hő tulajdonképpen szétrepeszti a zsírsejteket, melyek a nyirokrendszeren keresztül képesek kiürülni. Ehhez azonban nélkülözhetetlen az ultrahangos nyirokmasszázs, melynek hála a szír ismételt lerakódása is kiküszöbölhető. A sok nő számára problémát okozó cellulitisznek is búcsút lehet mondani az eljárásnak köszönhetően, ugyanis a fájdalommentes módszer a narancsbőr kellemetlenségeit is képes eltüntetni. Az ultracontour kezelés során alkalmazott magas frekvenciájú ultrahang kiválóan alkalmas a helyi fogyás elősegítésére. A SzőrtelenítésElit weboldalon elérhető szakembereink segítségével többet megtudhatsz arról, hogyan működik a kezelés, és személyre szabottan milyen eredményeket érhetsz el segítségével.

Fogyás utáni plasztika zsírleszívással kombináltan

fogyás utáni plasztika

A zsírleszívásra sokan úgy gondolnak, mint a fogyás eszközére, pedig ez inkább a testszobrászat tekintetében bizonyul ideálisnak. A HasplasztikaElit szakembereinek tapasztalatai azt mutatják, hogy a legtöbben az esztétikai gondot jelentő striák és a megereszkedett bőr miatt fordulnak plasztikai sebészhez. Nem csak a fogyás utáni plasztika kívánatos azonban a nők körében, hanem várandósság után is szeretnék a gyengébbik nem tagjai visszanyerni korábbi külsejüket. A HasplasztikaElit weboldal kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy az érdeklődők minden felmerülő kérdésükre választ kaphassanak a hasplasztikával és a segítségével elérhető eredményekkel kapcsolatban. A hasplasztika előnyeihez kétség sem férhet, hiszen öltözködés során éppen úgy meghálálja az odafigyelést a feszes has, mint akkor, ha ismerkedésről, vagy a strandon való megjelenésről van szó. Ismerje meg a kínálkozó lehetőségeket, és mondjon búcsút a striáknak, feleslegesen lógó bőrnek és a nehezen leadható centimétereknek!