Miért a mellplasztika a legnépszerűbb plasztikai sebészeti beavatkozás?

A mellplasztika minden korábbinál népszerűbb. Sokan a méretbeli változtatások mellett döntenek, de nem ritka, hogy a mellfelvarrást kombinálják implantátum beültetésével, vagy például a mellbimbók formáját, méretét szeretnék átalakítani. A plasztikai sebészet elképesztő változáson ment keresztül az elmúlt években, melynek hála mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő megoldást.

népszerű mellplasztika

De vajon minek köszönheti a mellplasztika, hogy hazánkban és világszerte is ilyen sokan teszik le mellette a voksot? A mellek a nőiesség szimbólumának számítanak, és sokan el sem tudják képzelni a vonzó külsőt a tökéletes keblek nélkül. A természet viszont csupán ritkán olyan kegyes, hogy minden szempontból megfelelő méretekkel és formákkal ajándékozná meg a hölgyeket. Nem véletlen, hogy a mellplasztika, és minden hozzá tartozó beavatkozás régóta vezetik a keresleti listát.

Cél a természetes hatás elérése

A médiában és a különféle internetes platformokon gyakran találkozunk olyan nőkkel, akik hatalmas keblekkel rendelkeznek. Általánosságban azonban elmondható, hogy a plasztikai sebészek a természetes hatás elérésére törekednek. A cél tehát nem más, mint a testalkathoz passzoló méret megtalálása. Ez nem csak a páciens érdekeit szolgálja, hanem az orvosi etika is ezt kívánja meg. Persze a lehetőségek az implantátum formájával kapcsolatban már nyitottak. Ugyan a kerek implantátumok kidomborodó kebleket garantálnak, de mégis vannak, akik a csepp formájú típusok előnyeit választanák. Ez utóbbiak bizonyos testalkatú nők számára előnyösebbek lehetnek, viszont esetükben az elfordulás kockázata fennállhat. A megfelelő szakember minden részletről és lehetőségről korrekten tájékoztat, hogy így tudjanak az érdeklődők számukra ideális döntést hozni.

Mellplasztika a kívánt méretekért

A mellnagyobbítás nyilvánvalóan a leggyakrabban keresett plasztikai beavatkozás. Már a fiatalok körében is sokan döntenek mellette, hiszen a feszes, formás keblek igen vonzóan mutatnak, és a másik nem érdeklődését is felkeltik. Vannak, akik a gyermekvállalás utáni időszakra időzítik a mellplasztikát, mások a gravitáció keblekre gyakorolt hatásait is szeretnék elfelejteni, ezért a későbbi években választják a mellfelvarrást. Nem ritka, hogy implantátum beültetésével is társul ez utóbbi, így egyetlen műtét keretein belül valósítható meg a fiatalos feszesség és a kívánt méretek elérése.

Magabiztosság a műtőasztalról

Nem csak a szakemberekben merül fel a kérdés, hogy miért fekszik valaki szike alá a természet adta adottságok megváltoztatásáért. A partnernek való megfelelés éppen úgy a motiváló tényezők között szokott szerepelni, mint az önbizalomhiány megszüntetése. Tény, hogy ha egy nő elégedett vonalaival, kebleinek méreteivel, az nagymértékben hatással van magabiztosságára. Nemiségének megélése, a hálószobában megéltek, és akár a karrier terén megtapasztalt önbizalom is múlhatnak azon, él-e a plasztikai sebészet kínálta lehetőségekkel. A szakember feladata azonban nem merül ki az ideális méret megtalálásában, hanem arról is képet kell kapnia, milyen cél vezérli az érdeklődőt, és vajon megkaphatja-e a mellplasztikától a vágyottakat.

mellplasztika műtét

Minden férfi számára más a vonzó, és az ízlés nőként is változó. A szépség azonban optikailag, centiméterekben és arányokban meghatározható. Ezeknek megvalósításában nyújthat segítséget a plasztikai sebészet. A mellplasztika máig a leggyakrabban választott beavatkozás már akár a húszas éveik elején járóktól kezdve egészen az ötven feletti korosztály körében. A vonzó megjelenés és a nőiesség iránti vágy nem függ kortól, erre pedig tökéletes példa, hogy minden korábbinál többen döntenek az implantátum beültetése, vagy a kisebb méretnövelést megcélzók a saját zsírral történő feltöltés mellett.