Milyen lehetőségeket kínálnak a mellplasztika területei?

A plasztikai beavatkozások egyre több érdeklődőt tudhatnak magukénak. Rajtuk keresztül elérhető a vonzó külső, és megváltoztathatóak a természetes adottságok. A mellplasztika területei évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek, és számos olyan klinika elérhető napjainkban, amelyek a mellműtétek széles skálájával áll a nők rendelkezésére. Ezek a következők:

  • mellnagyobbítás implantátum használatával
  • mellfelvarrás megereszkedett keblek korrigálására
  • mellkisebbítés zavaróan nagy méretek esetén
  • valamint a keblek aszimmetriája is korrigálható plasztikai műtéttel.

Nagyobb keblek implantátum beültetésével

A mellplasztika területei között kétségkívül a mellnagyobbítás vezeti a népszerűségi listát. A megfelelő méretű és kialakítású implantátumok beültetésével ma már természetes hatás érhető el. Világszerte több tízmillió nő dönt úgy, hogy ilyen módon szeretné elérni a mindig is vágyott formát, méretet, az eljárás pedig rutin beavatkozásnak minősül.

Mellfelvarrással a megereszkedett keblek ellen

A súlycsökkenés vagy a szülés és a szoptatás időszaka után szükség lehet a megereszkedett keblek korrekciójára. Annak érdekében, hogy a korábbi feszesség elérhető legyen, a mellfelvarrás az ideális választás.  A bőr kötőszöveti lazaságának megszüntetése akár implantátum beültetésével is társulhat, ezzel elérve a tökéletes kebleket.

Mellkisebbítő műtét

Nem csak a túl kicsi, hanem ellenkezőleg, a méretes keblek is okozhatnak problémát tulajdonosaiknak. A túl nagy mellek gerincfájdalmakat okozhatnak, ilyenkor pedig a mellkisebbítés lehet a megfelelő módszer az életminőség javítására. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kisebb mellekkel kényelmesebben élhetőek a mindennapok és a hátfájdalmak is elmúlhatnak.

mellkisebbítés műtét után

Minden nő álma az, hogy tökéletes külsővel rendelkezzen. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy ugyan a külsőségek kétségkívül fontosak napjainkban, mégsem mehetünk el lényünk valódi értéke, a lélek mellett. Ugyanakkor tény, hogy mindennapi közérzetünket és magabiztosságunkat jelentősen befolyásolja az, hogy mennyire vagyunk elégedettek a tükörben látott képpel. A Budapest Plasztikai Intézet sebészei arra törekednek, hogy tökéletes kebleket valósítsanak meg pácienseik számára, ez pedig javítani fogja az életminőséget. A korszerűen felszerelt klinika profi szakemberekkel várja a fővárosban a szépülni vágyókat.

Megbízható szakemberek mellplasztika választásakor is

mellplasztika területei

A megfelelő klinikát választva nem kell attól tartanod, hogy alakodhoz nem passzoló végeredmény születik. A korszerű anyagok és műtéti eljárások magas szintű profizmussal társulnak a legjobb klinikákon. Már az előzetes konzultáció során a testalkathoz tökéletesen illeszkedő megoldásokra helyezik a hangsúlyt a szakemberek, így a felfújt mellek helyett a természetes lehetőségeket helyezzük fókuszba a fővárosi plasztikai sebészeten.

Az előzetes konzultáció alkalmával személyre szabott lehetőségekről tájékozódhatnak a páciensek. Feltehetik kérdéseiket, és egyes klinikákon teljesen ingyenesen zajlik mindez. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ugyan a világhálón is megtalálhatóak megbízható információk, de hozzáértés hiányában akár félre is értelmezhetik azokat az érdeklődők. Például nem minden testalkat alkalmas arra, hogy a vágyott méretek elérhetőek legyenek mellnagyobbítás során. A felelősségteljes szakmai döntéseknek kiemelt szerep jut, hiszen a plasztikai beavatkozások csak így hozhatnak ízléses végeredményt.

Mellnagyobbítás akár részletre is

mellkisebbítés

A Budapest Plasztikai Intézetnél lehetőségük nyílik az érdeklődőknek arra, hogy a mellnagyobbítás ellenértékét akár részletre is kifizethetik. A klinika folyamatosan akciós lehetőségekkel áll rendelkezésre, de sok esetben még így is a piaci ár fölötti összegekbe kerülnek a beavatkozások. Nem véletlen, hiszen olyan komplex szolgáltatást nyújt a klinika, amely minden tekintetben az eljárás eredményét és kényelmét szolgálja. A megfizethető szolgáltatással a belvárosi klinikán várják a szakemberek azokat, akik nem szeretnék egészségüket feláldozni a meglepően olcsó, és talán éppen ezért nem a legjobb minőséget nyújtó megoldásokkal. A fővárosi patinás épület felveszi a versenyt a luxus hotelekkel, és ez a belső kialakításon is tökéletesen megmutatkozik. A plasztikai sebészeti eljárások mindegyike kapcsán a legmagasabb színvonalú ellátást kaphatják a páciensek, gondolva minden apró részletre.

A Budapest Plasztikai Intézet nem csak a kísérő szolgáltatások és a környezet kapcsán nyújtja a legtöbbet, hanem a műtők felszereltségét illetően is. A korszerű eszközöknek köszönhetően maximális biztonságban érezhetik magukat a páciensek. A prémium kategóriás szolgáltatásokban természetesen fontos szerep jut a szakembereknek is, akik folyamatosan képezik magukat, hogy a korszerű tudást állíthassák a szépülni vágyók szolgálatába. Mindkét nem számára kínálnak lehetőséget szépészeti beavatkozásokra, hiszen a vonzó külső nemtől és korosztálytól függetlenül kiemelt jelentőséggel bír napjainkban.