Melyek a legnépszerűbb szépészeti beavatkozások manapság?

Kik választják a plasztikai beavatkozásokat?

A harmonikus, esztétikus külső iránt napjainkban minden korábbinál nagyobb igény mutatkozik. A súlyfelesleg leadása vagy a várandósság után sokan döntenek úgy, hogy plasztikai sebész segítségével szeretnének vonzóbbá válni. Ugyan a mellplasztika hatalmas népszerűségnek örvend, de a hasplasztika, a visszérkezelés is helyet kap azon szépészeti beavatkozások között, melyek az orvosi gyakorlatban rutin eljárásnak számítanak. Nem csak napjainkban mutatkozik azonban igény arra, hogy a külsőt igényeink szerint változtassuk meg, hiszen már az ókori Egyiptomban is felmerült ez a kérdés, bár kétségtelen, hogy akkoriban csak a fáraók kiváltságának számított mindez.

Hogyan változott a plasztika irányvonala a 20. századtól máig?

A plasztikai sebészet természetesen nem mindig képviselte a ma uralkodó irányvonalat és minőséget. Az első világháború idején például kizárólag rekonstrukciós céllal végeztek hasonló beavatkozásokat a hozzáértők. A sérült katonák esetében az volt a cél, hogy a korábbi külsőt visszanyerhessék, és így teljes életet élhessenek. Bár rekonstrukciós jelleggel napjainkban is végeznek szépészeti beavatkozásokat, de egyre nagyobb azok száma, akik kifejezetten esztétikai céllal fordulnak sebészhez. A VisszérkezelésElit.com információi szerint a zsírleszívás legalább olyan elterjedt, mint a visszeres láb problémáinak kezelése, vagy a ma már férfiak körében is keresett zsírleszívás. Nem csak a huszonéves korosztály érdeklődik a szépészeti beavatkozások iránt, hiszen sokan közel a negyvenhez döntenek úgy, hogy kebleiket feszesebbé varázsoltatják, vagy a gyermekvállalások után helyrehozatják a hasi területeket, esetleg a fiatalos arcvonások érdekében tennének arcplasztika segítségével. Ma már a férfiak sem vetik meg a plasztikai sebészetek kínálta lehetőségeket, hiszen az esztétikus, vonzó külső általános elvárás lett a társadalomban mindkét nem felé.

szépészeti beavatkozás után

Mely szépészeti beavatkozások a legnépszerűbbek?

Ha sorra vennénk a szépészeti beavatkozásokat népszerűség szerint, akkor a mellplasztika és a hasplasztika garantáltan vezetnék a listát. A fiatalos arcvonások és a feszes bőr megteremtésére számos olyan kezelés is létezik, melyek ambulánsan elvégezhetőek, tehát nem szükséges altatás,és kórházi tartózkodás. A saját zsírral történő ráncfeltöltés a természetes megoldások híveinek tetszését nyeri el, de a saját vérsavót alkalmazó Drakula-terápia is mind szélesebb körben elterjedt a szépészeti beavatkozások iránt érdeklődőknél. Ha azonban mellplasztikáról, vagy a hasi területek korrigálásáról van szó, akkor mindenképpen műtéti eljárásra lesz szükség. A rutin beavatkozásnak számító módszerekkel nagyobbá, feszesebbé tehetőek a keblek, és sikerülhet megszabadulni a hasi területeken a striáktól, valamint az akár köpönyegszerűen lógó bőrfeleslegtől. Gyakran kombinálják ez utóbbit zsírleszívással, mely remek választás az alakformálás érdekében.

Mellplasztikától a hasplasztikáig

A Budapest Plasztikai Intézet információi szerint a mellnagyobbítás iránt érdeklődő középkorú nők gyakran mellfelvarrással együtt szeretnének tenni a feszes keblek érdekében. A hasplasztikát sem csak a nagyobb fogyáson átesettek keresik, hanem sokan a gyermekvállalást követően döntenek mellette. Az orvostudomány eredményeit ma már rutin szépészeti beavatkozások keretein belül használják ki a szakemberek, s állítják a vonzó külső megteremtésének szolgálatába.

Az árak helyett elsődleges a megbízhatóság!

Érdeklődsz a plasztikai eljárások iránt? Szeretnéd tudni, mit hozhatsz ki külsődből? Dr. Karvász Tamás főorvos megbízhatóan áll az érdeklődők rendelkezésére, tudj meg többet segítségével a témáról! Ma már bárki számára elérhető a plasztikai sebészet, hiszen akár részletfizetés segítségével is törleszthető a kiválasztott szépészeti beavatkozás ellenértéke. Korábban általában az arcplasztika és az orr átalakítását célzó megoldások voltak keresettek, napjainkban azonban egyértelműen viszi a pálmát a mellplasztika és a hasplasztika.

A mellplasztika egyébként nem csak azok számára lehet remek döntés, akik méretesebb kebleket szeretnének

szépészeti beavatkozások

magukénak tudni. A mellnagyobbítással egyidejűleg rendszerint a korábbi feszesség is helyreáll, ám az idő múlásával akár mellfelvarrás is szükséges lehet a fiatalos eredmények érdekében. A mellplasztika mellett a hasplasztika iránt is sokan érdeklődnek. Nem véletlen, hiszen a feszes, lapos has legalább annyira szerepel a nők álmai között, mint a méretes, formás mellek. Mielőtt azonban azt gondolnád, hogy a hasi területeken felhalmozódott zsírfeleslegtől egyetlen mozdulattal megszabadít majd a szakember, érdemes tudnod, hogy a hasplasztika nem ezt a célt szolgálja. Nem ritka ugyanis, hogy nagyobb fogyást követően, vagy várandósság után felesleges bőr, striák maradnak hasi területen. Ezekre a hasplasztika remek választás, de nagyobb fogyás esetén is kihozható a hasi tájékból a maximum. Fontos tisztában lenni azzal, hogy az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás nélkülözhetetlenek, a plasztikai sebészet pedig az ezekkel elért eredményeket tökéletesíthetik például zsírleszívással, fenékplasztikával vagy akár combplasztikával.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy vannak olyan területek a testen, ahonnan a plusz centiket kemény edzéssel is igen nehézkes lehet leadni. A zsírleszívásra tehát inkább tekintsünk úgy, mint a testszobrászat egy formájára, amellyel centikben, és nem kilókban mérhető változások érhetőek el. A plasztikai sebészetek kínálatában elérhető ráncfeltöltés, szemhéjplasztika, arcplasztika kiválóan alkalmasak arra, hogy fiatalosabb vonások legyenek megvalósíthatóak, de nem mehetünk el az olyan szépészeti beavatkozások mellett sem, mint a Drakula –terápia. Kérj személyes konzultáció keretein belül információt, és hozd ki magadból a legtöbbet!

Gyógyulás a beavatkozás után

A plasztikai eljárásokkal kapcsolatban sokan tartanak attól, hogy fájdalmas lesz a felépülés. Bár rutin beavatkozásnak számítanak a kezelések, mégis fontos, hogy betartsd a gyógyulás időszakában az orvos javaslatait. A sokszor viselni szükséges leszorító kiegészítőket, ruhákat mindig használd az előírt módon, ezzel ugyanis előmozdíthatod a gyorsabb gyógyulást.

mellplasztika után 6 hónappal